logoEen project van Gert Uphoff.

Welkom op de website van KORENONLINE.


joomla logoActuele versie: 3.9.24
Deze website is bedoeld als informatiebron voor koren die ' ' een website hebben of willen hebben die gebaseerd is op moderne web-technieken. Daarnaast verschaft de site informatie over een ledenadministratie die specifiek voor een koor is ontwikkeld en tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar is.

Zo'n website wordt gebouwd met het Content Management Systeem Joomla! en maakt gebruik van een template van Rockettheme. In dit geval de template Vermilion.
Deze site bevat informatie over een aantal basisfuncties die gebruikt kunnen worden. Met deze functies zal een koor de meeste behoeften kunnen dekken. Mocht u echter speciale wensen hebben dan kunt u overleggen met de webmaster van deze website. Overigens treft u in de rechter kolom koppelingen naar een aantal websites aan die tot nu toe werden gerealiseerd. Zij kunnen u tot voorbeeld dienen.

In eerste instantie kunt u op mij (de projectleider Korenonline) een beroep doen. Ik zal uw site bouwen en opleveren waarna, via een intensieve e-mail begeleiding, uw webmaster opgeleid zal worden. Overigens bevat deze website een groot aantal artikelen met praktische tips.

Tegen geringe kosten een uitstekende website al dan niet met een goede ledenadministratie

Deze website wordt gesponsord door Combell, de webhoster waarmee uitstekend wordt samengewerkt. Om optimaal gebruik te kunnen maken van dat wat het project Korenonline u te bieden heeft dient u uw website bij hen onder te brengen. Uw projectcoördinator zal u daarbij helpen en Combell is in dat geval bereid u een korting te verlenen.

Inlogformulier