logoEen project van Gert Uphoff.

JCE: De opmaak van een artikel

Artikelindex

Een goede website hanteert stringente typografische standaards. Handhaving hiervan zorgt er voor dat de site een professionele uitstraling heeft. Afwijken er van is dus uit den boze.

Dat neemt echter niet weg dat een website, zoals die van een koor, vaak behoefte heeft aan extra zaken die minder met typografie te maken hebben terwijl het gebruik maken van sommige typografische hoogstandjes uitsluitend mogelijk zou zijn indien de betreffende beheerder HTML en/of CSS kennis zou hebben.
In dit uitgebreide artikel wordt gepoogd je op een eenvoudige manier te leren hoe je zonder HTML kennis toch heel veel kunt bereiken. Kies in bovenstaande lijst een van de onderwerpen.

Als beheerder heeft u van de webmaster toegangscodes gekregen waarmee je zowel via de front-end-zijde als de back-end-zijde toegang kunt krijgen.

Op de back-end zijde dient u zorgvuldig om te gaan met de menu-items van o.a. het Componenten menu. U kunt de website enorm beschadigen als u niet weet waar e.e.a. voor dient. Het aanmaken van Categorie├źn graag goed afwegen: zij zorgen voor structuur in uw content.

Inlogformulier