logoEen project van Gert Uphoff.

Hoe verder ?

Van elke deelnemer van Korenonline wordt t.z.t. verwacht dat deze kenbaar maakt welke aanpak t.a.v. van Joomla! 4. gewenst is.
Daar is geen haast bij. Immers er is nog geen releasedatum bekend. Maar gezien het grote aantal deelnemers is het wenselijk om op kortere termijn inzicht te hebben in de inspanning die door Korenonline verricht dient te worden. Hoe eerder u uw standpunt bekend kunt maken des te beter een planning gemaakt kan worden.

  • Uitsluitend overgaan naar Joomla 3.10.
    Dit moet u zeker doen !
  • Eventueel omschakelen naar een geschikte Gantry 5 template (zal 5 tot 7 dagen in doorloop tijd vergen). Noodzakelijke eenmalige vergoeding € 100,-
  • De tijd die noodzakelijk is voor de overgang naar Joomla! 4 kan pas ingeschat worden zodra een releasekandidaat beschikbaar is. Als u hiervan gebruik wilt maken dient u bij voorkeur z.s.m. de overgang naar een geschikte Gantry 5 template door te voeren.

N.B.: Rockettheme is van plan om op een bepaald moment alle Gantry 5-templates geschikt gemaakt te hebben voor Joomla! 4 (dit zal niet zijn op de dag dat deze wordt uitgebracht). Het is onwaarschijnlijk dat Gantry 4-templates met Joomla! 4 werken.

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact op nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inlogformulier